Nettbutikk

Nettbutikker er i dag en nødvendighet for alle som selger en eller annen form for produkter, enten fysiske eller digitale. Nettgiganter som Amazon, Alibaba, Zalando samt andre internasjonale netthandels arenaer som allerede planlegger å etablere seg sterkere i flere land og markeder.


Det er derfor viktig for kremmere og handelsfolk over hele å komme seg skikkelig på nett. Vi har kompetanse og verktøy for å hjelpe deg med dette helt fra idé stadiet frem til operativ fase, og videre for å optimalisere for den nye online arbeidshverdagen.

Vi tilbyr å sette opp nettbutikken for deg, legge inn alle produkter, bidra med tekster og foto, sørge for god tilstedeværelse i Google, sette opp og styre tilstedeværelse i sosiale medier og lage en full grafisk profil tilpasset bruk både på og utenfor nett.

​​

Vi sørger for at nettbutikken din er tilgjengelig på mobiltelefoner og alle typer størrelser av nettbrett uansett hvilket merke eller operativsystem de har.

Noen høydepunkter:

Vakker butikkfront
Vis og selg dine digitale eller fysiske varer i en vakker nettbutikk.

 

Flere betalingsmåter
Godta debet og kredittkort, PayPal og Vipps

Butikksjef
Spor ordrer og administrer varelageret ditt fra din stasjonære eller mobile enhet.

Kuponger og rabatter
Øk salget ved å tilby sesongrabatter og gratis frakt på bestillinger.

Produktsider
Vis frem produktene dine og lagerbeholdningen med en vakker layout.

Verdensomspennende frakt og avgift
Angi tilpassede avgifts- og fraktregler for hvert land og start opp med å selge til nye kundegrupper i utlandet. 

Få 1,5 timer gratis rådgivning

Fyll inn kontaktinformasjonene og vi kommer tilbake til deg. Du får 1,5 timer gratis rådgivning knyttet til de problemstillingene du har i forhold til å enten komme deg på nett eller forbedre eksisterende tilstedeværelse. 

Takk. Du hører snart fra oss!