Terreng

Våre arbeider

Her presenterer vi et utvalg av arbeider vi har gjort for våre kunder. Du kan klikke på hvert bilde for å se før og etter i prosessene som har inkludert implementering av full nettplattform hvor samtlige er mobiloptimalisert, Søkemotoroptimalisering, etablering av Google Min Bedrift, utvikling av Grafisk profil, og integrering av nettbutikk med betalingsløsninger på enkelte.

Trykkeri

01

Vår kunden hadde et gammelt nettsted som trengte en full ombygging. Det var ønskelig med et rent og ryddig uttrykk, med fokus på innholdet. Vi designet logo, bygget nettsiden med responsivt design, og gjorde full SEO.

02

Kunden hadde kun en facebookside for å presentere de fargerike kunstamaleriene sine. Vi bygget nettside som presenterte alle verkene, samt integrerte system for print-on-demand samt gjorde full SEO av siden samt oversatte til Engelsk for besøkende utenfra Norge.

Kunstner
Bilforretning

03

Med fokus på oversiktlighet og brukervennlighet der de meget velpresenterte bilene var i fokus, og ikke for mye forstyrrende grafiske elementer, bygde vi nettside fra grunnen av med sterkt fokus på responsiv design og gjorde full SEO. Det hele ble gjort  i løpet av 7 dager.

04

En årlig middelalderfestival trengte å oppgradere deres tilstedeværelse på nettet med muligheten til å kjøpe billetter fra nettstedet. Vi bygde nettløsningen, laget grafisk profil og gjorde full SEO inkludert å sette opp Google My Business som et av verktøyene for bedre rangering utenfor nettstedet.

Festival
Restaurant

05

Kunden trengte en full tilstedeværelse på nett og design av grafisk profil. Vi bygde nettsiden, tok bilder fra restauranten og alle rettene de serverer, laget en grafisk profil som fanget stilen deres. Deretter jobbet vi med SEO og økte rangeringen deres jevnt og trutt, inkludert å oversette nettstedet deres til 8 forskjellige språk.