Wooden Hut

Inspirasjon

Det er ingen grenser for hva vi kan skape, og det eneste vi trenger å vite fra deg er hva du vil ha, hva du kommer ifra og hvor du ønsker å ende med tilstedeværelsen din på nett.  For at du skal kunne danne deg et bilde av hva som er mulig har vi samlet en rekke eksempler under som er live og du kan klikke deg inn og kikke rundt, enten på linkene eller på bildene.

Frisørsalong

Dette er et nettside oppsett som kan passe for en frisørsalg eller annen kroppspleie. Den er tilpasset mobil og nettbrett, har integrert blogg, nettbutikk med betalingsløsning, underside for presentasjon av tjenester, om meg seksjon, kontaktskjema og mailingliste system.

Dette er et nettside oppsett som kan passe for en finansiell rådgiver eller for tilsvarende tjenesteytelse. Den er tilpasset mobil og nettbrett, har integrert blogg, nettbutikk med betalingsløsning, underside for presentasjon av tjenester, om meg seksjon, kontaktskjema og mailingliste system.

Rådgiver
Coach

Dette er et nettside oppsett som kan passe for en kvinnelig coach, influenser eller blogger. Den er tilpasset mobil og nettbrett, har integrert blogg, nettbutikk med betalingsløsning, underside for presentasjon av tjenester, om meg seksjon, kontaktskjema og mailingliste system.

Dette er et nettside oppsett som kan passe for en en tilbyder av de fleste produkter. Den er tilpasset mobil og nettbrett, har integrert blogg, nettbutikk med betalingsløsning, underside for presentasjon av tjenester, om meg seksjon, kontaktskjema og mailingliste system.

Nettbutikk