Annonsering

5de696cbcbefc201912031709312.jpg

Online annonsering, også kjent som online markedsføring, Internett-annonsering, digital annonsering eller nettannonsering, er en form for markedsføring og reklame som bruker Internett til å levere salgsfremmende markedsføringsmeldinger til forbrukere.

 

Mange forbrukere finner nettannonsering forstyrrende og har i økende grad vendt seg til annonseblokkering av en rekke årsaker.

 

Når programvare brukes til å gjøre innkjøp, er det kjent som programmatisk annonsering.

 

Online annonsering inkluderer e-postmarkedsføring, søkemotormarkedsføring (SEM), markedsføring på sosiale medier, mange typer visningsannonsering (inkludert nettbannerannonsering) og mobilannonsering.

 

I likhet med andre reklamemedier involverer nettannonsering ofte en utgiver som integrerer annonser i sitt nettbaserte innhold, og en annonsør som leverer annonsene som skal vises på utgiverens innhold.

 

Andre potensielle deltakere inkluderer reklamebyråer som hjelper til med å generere og plassere annonseteksten, en annonseserver som teknologisk leverer annonsen og sporer statistikk, og reklametilknyttede selskaper som gjør uavhengig reklamearbeid for annonsøren.

New-Google-Ads-Adwords-PPC-Course-2019-Beginner-to-Expert-Course-Free-Download.png
guide-to-facebook-advertising-850x470-c-1.png
youtube-advertising-1-1024x443.png
instagram-advertising.png
linkedin-ads-the-small-business-guide-to-getting-started.png

Få 45 minutter gratis rådgivning

Fyll inn kontaktinformasjonene og vi kommer tilbake til deg. Du får 45 minutter gratis rådgivning knyttet til de problemstillingene du har i forhold til å enten komme deg på nett eller forbedre eksisterende tilstedeværelse. 

Takk. Du hører snart fra oss!