Datastruktur

Bransjeløsninger

Vi leverer skreddersydde løsninger for flere bransjer hvor fokus er å skape gode nettopplevelser for brukerne samt, inkorporere de aller siste teknikker og metoder for å lykkes på nett. Løsningene våre er bygget på en solid plattform som gir deg mulighet til å delta selv i oppdatering av nettside, samt at vi integrere en lang rekke markedsføringsverktøy og økonomiske systemer som vil revolusjonere din hverdag. Vi gir full opplæring slik at du på sikt kan være helt selvdreven med systemet.

Hotell

01

Ønsk gjestene dine velkommen med en vakker nettside. Vi bygger for deg på en alt-i-ett online bookingplattform som vil revolusjonere hvordan du tilrekker og behandler dine gjesteforespørsler. Enten du har en Bed & Breakfast, en eller flere leiligheter, et boutique hotell eller er ferieutleier, kan du administrere alle aspekter av virksomheten din, og la dine gjester gjøre reservasjoner direkte på nettstedet ditt

02

Ønsk gjestene dine velkommen med en vakker nettside. Vi bygger for deg på en alt-i-ett online bookingplattform som vil revolusjonere hvordan du tilrekker og behandler dine gjesteforespørsler. For ditt spisested kan du administrere alle aspekter av virksomheten din, og la dine gjester gjøre reservasjoner direkte på nettstedet ditt og blandt annet bestille og betale takeaway.

Restaurant
Arrangement

03

Ønsk gjestene dine velkommen med en vakker nettside. Vi bygger for deg på en alt-i-ett online bookingplattform som vil revolusjonere hvordan du tilrekker og behandler dine gjesteforespørsler. For ditt ditt arrangement kan du administrere alle aspekter av gjennomføringen, og blandt annet la dine gjester kjøpe billetter på nettsiden enten det er et fysisl eller virtuellt arrangement. Klikk over for å se mer.

04

Ønsk lytterne dine velkommen med en vakker nettside. Vi bygger for deg på en alt-i-ett online plattform som vil revolusjonere hvordan du tilrekker og behandler dine nye og eksisterende lyttere. Du kan showcase verkene dine, selge album og lydfiler, vi kan opprette egen community for din følgerskare og mye mye mer. Klikk over for å se mer.

Artist
Kunstner

05

Kunden trengte en full tilstedeværelse på nett og design av logo. Vi bygde siden i Wix, tok bilder fra restauranten og alle rettene de serverte, laget en grafisk profil som fanget stilen deres. Deretter jobbet jeg med SEO og økte rangeringen deres jevnt og trutt, inkludert å oversette nettstedet deres til 8 forskjellige språk.